Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Vision Koski - Waderssæt

Varenr.: 888-VKWS

Visions populære Koski wader er fremstillet i bløde og behagelige materialer og i en rigtig god pasform, så man får fornemmelsen af et par væsentligt dyrere åndbare waders.


Sammen med disse waders, får du dig et par Vision Koski Vadestøvler med gummisål. Koski er en stærk, men let vadestøvle der lavet i et slidstærkt PVC-materiale. Materialet absorberer ikke vand som stof gør, derfor tørrerstøvlen hurtigere og føles lettere. PVC'ens egenskaber giver støtte og god stabilitet og vridningsstivhed. Den øverste del af støvlen er syet til den støbte EVA mellemsål for maksimal styrke.


Læs mere om produkterne under produkt information nederst på siden.Pris: 3.148,00 kr

Special Price 2.649,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vision Koski Vadestøvle - Gummisål

Koski er en stærk, men let vadestøvle der lavet i et slidstærkt PVC-materiale. Materialet absorberer ikke vand som stoffer stoffer gør, så støvlen tørrer hurtigere og føles lettere. PVC'ens egenskaber giver støtte og god stabilitet og vridningsstivhed. Den øverste del af støvlen er syet til den støbte EVA mellemsål for maksimal styrke.

  

Vision Koski waders

Visions populære Koski wader er fremstillet i bløde og behagelige materialer og i en rigtig god pasform, så man får fornemmelsen af et par væsentligt dyrere åndbare waders.

Den nedre del er udført et tykkere materiale, så det gør Koski waderen ekstra stærk. Den vandafvisende frontlomme er med en vandafvisende YKK AquaGuard lynlås. Der er ekstra tilbehørslommer på begge sider af lommen og tilbehørsrem i den øverste ende af lommen, både internt og eksternt, så du kan fastgøre mange nyttige værktøjer.

Vison Koski leveres med en vandtæt, klar TPU-lomme, der er aftagelig og ideel til din telefon og bilnøgler. Der er en stærk velcro til hurtig og nem fastgørelse plus to fastgørelsesstrenge med kroge for at fastgøre lommen. Find alle features og størrelsesguide under produktinformation.

 

Waders egenskaber

 • Letvægts 4-lags konstruktion.

 • Vandtæt og åndbar F4™ materiale

 • Stor vandafvisende frontlomme

 • Vandtæt lomme til telefon og bilnøgle

 • Mange fastgørelsespunkter til værktøj

 • Buet NoSeam™ snit for perfekt pasform

 • Justerbare og aftagelige seler

 • Indbyggede grusmanchetter til støvlerne

 • Neoprenfødder i højre/venstre design

 • Indbyggede grusmanchetter

 • Bæltestropper og bælte

 • Materiale- og vaskeinformation på inderside

 • Fremstillet i Korea

   

Valg af størrelse

Det er vigtigt at have den rigtige størrelse i waders for at få det maksimale ud af den - både for komfortens skyld, men også levetiden. For eksempel, hvis dine waders er for små, vil det stresse sømmene for meget og skabe en stor risiko for lækage. Det første trin i valg, er at finde ud af din type af waders. Vi har grupperet dem i standard, king, long og short størrelser. Hvis du har en normal kropsbygning, skal du starte med standardstørrelser. For slankere og højere kropsbygning, prøv Long og til kraftig kropsbygning skal du bruge King størrelser. 

Find størrelses-skemaer herunder

 

   

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.