Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vision Extreme+ fluorocarbon coated

Varenr.: 833-VSNXTM

Visions Extreme forfangsmateriale har været brugt i rigtig mange år og til fiskeri, hvor man ønsker et lidt stivere forfangsmateriale, når man for eksempel fisker med store og tunge fluer. Vision har til i år givet linen en ordentlig ansigtsløftning og forbedret den for at opfylde de nyeste standarder for materiale- og fremstillingsprocesser.


Derfor lanceres det nye Extreme+ forfangsmateriale, som er endnu bedre end den legendariske Extreme.


I denne fluorcarbon-belagte monofil familie, har Vision valgt de lidt kraftigere dimensioner, som er helt perfekte til vores nordiske lakse- og havørredfiskeri og som du kan fiske med selv under rigtig hårde forhold.


Extreme + spolerne kan klikkes sammen med andre dimensioner, så du altid har styr på dit forfangsmateriale.Pris: 49,00 kr

Special Price 44,10 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.