Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vision Brutal Brown - polariserende solbriller

Varenr.: 164401

Vision Brutal fiskesolbrille


Visions Polarflite serie dækker over en bred serie af stel med Actif triacetatcellulose-linser. De giver 100% beskyttelse mod UVA-, UVB- og UVC-lys. Modellen Vision Tipsi blokerer effektivt både synligt lys og lyset som reflekteres fra vandoverfladen, hvilket reducerer ubehagelig blænding.


Linserne er med ridsefast hard-coat overflade. Disse polariserede plastlinser har alle de optiske kvaliteter, der er nødvendige for fiskeri og så er de tilmed også meget lette.


Etui medfølger inkluderet.


Fremstillet i Frankrig


Linsefarve: brun


Pris: 399,00 kr

Special Price 359,10 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

LINSEFARVER

Linsefarven bestemmer, hvor meget lys der passerer gennem en linse. For at holde synet optimalt har du brug for mindre lys i solrige forhold og mere i overskyet vejr.

BRUN

En fremragende allround farve. Det giver den bedste kombination af ægte farvetransmission og kontrast. Den optimale ydeevne opnås under medium lyse til lyse forhold.

 

AMBER (Rav)

linser er til dårlige lysforhold, de får de omgivende miljø til at se lysere ud. Rav-farven forhindrer også blåt lys som et sundt aspekt.

GUL

Disse linser fungerer som lysforstærkere. God til skumring og svagt lys samt til overskyede dage og aftener.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.