Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Vision Vibe 65

Varenr.: 8503305

Leveringstid: 1-3 dage

590,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Den nye Vibe flueline har en klumplængde på kun 6,5 meter og er derfor som skabt til trange fiskepladser. Den kaster som en drøm både med over- og underhåndkast. Selve coatingen er super glat takket være "indbyggede" Teflon partikler. Den er blød og den har ingen tendens til at krølle selv i koldt vand. Den lidt agressive frontapering slår forfanget godt over og selv en belastet nymfe giver ingen problemer. Vibe linerne er klassificeret på vægt. Der er samtidig givet forslag på AFTM klassificeringen. Alle Vibe liner er monteret med loop på fronttaperingen.

Klumplængde: 6,5 meter

Længde: 27 meter

Farve: lysgrøn med hvid runningline

Kerne: flettet dacron

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...