Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vision Aqua Weekend Pack

Varenr.: 842-284139

Denne rygsæk er perfekt til dine længere ture til en fiskedestination. Det er let i vægt sammenlignet med størrelsen og behagelig at medbringe takket være et robust bæresystem. Mere info under produktet

Pris: 999,00 kr

Special Price 899,10 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Denne rygsæk er perfekt til dine længere ture til en fiskedestination. Det er let i vægt sammenlignet med størrelsen og behagelig at medbringe takket være et robust bæresystem. Den har indvendige og udvendige netlommer til mindre genstande og en stor vandafvisende lynlåsslommer og en elastisk nylonstreng udenpå. På begge sider er der meshlommer og flere tilbehørsstropper til dine stangrør, vandflasker eller andet tilbehør. Vandtæt nedrullingslukning med lynlåsspænder til let brug.

Volumen: 50 Liter. 

Størrelse: 63 x 38 x 33 cm

NB. Denne taske er kun vandtæt hvis den er lukket sikkert og ordenligt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.