Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Ny

Vision Aqua Weekend Pack

Varenr.: 842-284139

Denne rygsæk er perfekt til dine længere ture til en fiskedestination. Det er let i vægt sammenlignet med størrelsen og behagelig at medbringe takket være et robust bæresystem. Mere info under produktet

Leveringstid: 1-3 dage

999,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Denne rygsæk er perfekt til dine længere ture til en fiskedestination. Det er let i vægt sammenlignet med størrelsen og behagelig at medbringe takket være et robust bæresystem. Den har indvendige og udvendige netlommer til mindre genstande og en stor vandafvisende lynlåsslommer og en elastisk nylonstreng udenpå. På begge sider er der meshlommer og flere tilbehørsstropper til dine stangrør, vandflasker eller andet tilbehør. Vandtæt nedrullingslukning med lynlåsspænder til let brug.

Volumen: 50 Liter. 

Størrelse: 63 x 38 x 33 cm

NB. Denne taske er kun vandtæt hvis den er lukket sikkert og ordenligt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...