Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Vision - Abbo Outfit 9' #6

Varenr.: 818-VISABBO

Pris: 2.399,00 kr

Special Price 2.249,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Vision - Abbo

Fluesættet som Team Vision Fly Dressing bruger i Perch Pro. Abbo er øgenavnet for aborre i Sverige, og det er hvad dette sæt er designet til.

MEN MEN, stættet egner sig til meget meget mere. Abbo er en "mini" version af Vision kendte gedde serie Big Daddy.

Den kan derfor med lette flash fluer også sagtens bruges til geddefiskeri. Bo her i butikken har selv brugt stangen til ørredfiskeri på Island, og herhjemme til fiskeri med store streamere.

Stangen: Vision Abbo - Som skrevet er stangen en mini version af Big Daddy serien, og kan derfor med lethed kaste med lidt større og tunge fluer. Væggene på klingen er extra tykke, så den ikke brister under hårdt press.

Linen: Vision Vibe 85 synke3 - Linen er en standard WF line på 8,5 meter, som egner sig til streamerfiskeri, og specielt å fiskeri herhjemme. Klumpen på linen er synke 3 mens runninglinen er flydende.

Hjulet: Vision Abbo - Hjulet er Visions Deep serie med et Abbo tryk. Spolen er lidt dybere end normalt så der er plads til line og backing, og et pålideligt disk bremse system.

 

Specefikationer:

AFTMA: #6

Længde: 9' 270cm

Vægt: 112 gram

Dele: 4 delt

Etui: Cordura etui med plads til hjul

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.