Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Efterskole pakkeliste

Afsted på efterskole?

Hvis det står på efterskole i det kommende skoleår er der måske lige nogle ting på din pakkeliste, du ikke er i mål med?

 

Det skal du ikke fortvivle over, for her viser vi dig nogle stærke bud på, hvilket grej udendørsdelen af efterskolelivet kan kræve. Næsten uanset hvilken type efterskole du skal gå på, så vil der være en masse ting, du har behov for at medbringe. Vi har i denne mail samlet et alsidigt udvalg af de praktiske ting til brug på de udflugter/rejser/events mv., som dit år på efterskolen helt sikkert vil berige dig med…

 

Til overnatning på farten – både ude og inde – er et oppusteligt liggeunderlag, nakkepude og en god sovepose et ”must”, og til praktisk beklædning i naturen hører såvel gummistøvler og ”akut” regntøj i form af en emergency poncho, der intet fylder i bagagen. Andre særdeles funktionelle ting, du vil få stor glæde af, er en termoflaske i god kvalitet, en siddemåtte, som ikke suger fugt, et robust krus, et multitool, og ikke mindst hurtigtørrende mikrofiber håndklæder. Eminent til at holde alle dine ting tørre er ”Big-River-Dry Bag” – en virkelig slidstærk og vandtæt taske, som fungerer super både på kanotur og til mange andre outdoor aktiviteter.

 

Snyd ikke dig selv for at se vores komplette udvalg af ting til outdoorlivet her på korsholm.dk eller kig forbi butikken på Jægervej 5 i Skjern. Vi ønsker dig et pragtfuldt og begivenhedsrigt efterskoleår – husk at du aldrig må gå ned på udstyret….

 

Viser alle 22 produkter

pr. side

Viser alle 22 produkter

pr. side