Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vanguard Pioneer PHS1

Varenr.: VA-6247229

Pioneer PHS1 er en sele med en beskyttende pose, designet til at tilbyde ultimativ ergonomisk bærbar og beskyttende løsning. Den beskyttende pose er enkel og intuitiv. Den omslutter perfekt kikkerten og den unikke “roll-up, roll-over” beskyttelsesmuffe sikrer, at din kikkert altid er beskyttet mod slag, ridser, støv og regn. Denne muffe rulles nemt af for hurtig adgang og anvendelse på farten.

499,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Den ergonomiske sele kan bruges individuelt eller kombineret med den beskyttende pose. Ved hjælp af Selen (med eller uden posen) sikres kikkerten på brystet, hvilket forhindrer det i at hoppe rundt, mens du går, og fordeler vægten, hvilket gør det behageligt at bære kikkerten, især når du er ude på lange ture.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.