Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

VacRac Quad Rack - Stangholder til Bilen

Varenr.: 158939

Pris: 899,00 kr

Special Price 699,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

VacRac - nem og sikker transport af dine fiskestænger.

Det er lettere, hurtigere og mere sikkert at transportere stængerne i samlet stand, i en stangholder. Vac Rac kan monteres næsten overalt; på bilen, båden, campingvognen o.s.v. Holderen har fint plads til 2-4 stænger, og når først sugekoppen har bidt sig fast, bliver den siddende 100% fast. Selve stængerne bliver låst under kraftig elastisk snor. Den efterlader ingen “sugemærker” eller ridser på de overflader, hvor den har siddet.  

Der findes 3 modeller. En med vacum som er låsbar og en med magnet. Magnet modellen bliver mere og mere populær. Der skal 150 kilos direkte træk til at flå den af  bilen. Så den holder. Den sidste nye er Quad Rack som har 4 holdepunkter. og er højere så du får mere frihøjde på fluehjulene.

Vi har selv benyttet VacRac til vor stænger i en del år nu og det fungerer bare...

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.