Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Våbenskab SP88 - 9 Våben

Varenr.: 2203920

*Vi tilbyder gratis levering af alle vores våbenskabe, til brofaste øer.


Våbenskabet er med stiger i begge sider for montering af ekstra hylder fra top til bund. Også ideel for sikker opbevaring af fotogrej, bærbare computere mm. Våbenskabet leveres med våbenholder, flytbar tophylde, 5 hylder samt liste med nøglekroge i dør, sidepanel med to hylder. Våbenskabet er med omstilbar sikkerhedslås med 2 nøgler samt bundmåtte. Våbenskabet er med huller i bund og ryg for nem fastboltning.

7.599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

SP serien er produceret og certificeret efter SS3492 standarden. Alle 4 typer af våbenskabe giver unikke muligheder for opbevaring af våben og ammunition samt øvrige værdier så som smykker, der ønskes sikret på nem og håndterbar facon. Skabene er godkendt af Forsikring og Pension jvf regelsæt pr. 1/1 2016. Godkendt af det Norske Veritas og Forsikring & Pension.

 

Specifikationer: 

Vægt: 152 kg

Volumen: 330 liter

Udvendige mål: HxBxD 150x55x40 cm

  

Levering

Vælg pakkeshop, men bemærk venligst at denne vare p.g.a. vægten ikke kan leveres til en pakkeshop.
Skriv venligts i kommentarfeltet på check ud siden, hvor du ønsker varen leveret. Skriv f.eks. en firmaadresse eller skriv f.eks. hvor fragtmanden må stille varen (dette sker på eget ansvar).

I tilfælde af, at du ikke skriver noget, vil pakken blive leveret til din privatadresse. Hvis ikke du er hjemme ved levering tages pakken retur til fragtcentralen, og du modtager en besked i postkassen om hvordan du kan hente pakken der.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.