Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Uniq Start 12 kg til hvalpen

Varenr.: 970-UniqStart

Med UniQ START giver du din hund et fundament for et langt og sundt liv. START er et hvalpe foder, nøje afbalanceret så din hvalp får de bedste betingelser for dens vækst og knogle udvikling. Vi har udvalgt de bedste råvarer så det også bliver en fornøjelse for hvalpen at spise.

439,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Giv din hvalp de bedste forudsætninger i livet med UniQ Start

 

START indeholder alt, hvad din hvalp har brug for og du bør derfor undgå at tilsætte mineraler og vitaminer for ikke at ødelægge balancen. UniQ START er til rådighed i to pellet størrelser, Small & XL og tilgodeser derfor både hvalpe & juniorer

 

Indhold

Kylling, Brødhvede, fisk, vegetabilsk olie med højt indhold af polyumættede fedtsyrer, svinefedt, fiber af rodfrugter, ris, byg, majs, mælk og mejeriprodukter, gær, æg, mineraler og vitaminer.

27% Proteiner 

17 % Fedt

3% Træstof (råfibre)

6,5% Råaske

27% Kulhydrater

7% Vand

Mineraler 

Vitaminer - Alle vitaminer er tilsat

 

Fodervejledning
Du kan begynde at fodre din hvalp med UniQ START fra den er 3 uger gammel og fortsætte indtil den er cirka 90% udvokset. UniQ START kan gives både i tør form og op blødt i vand. Sørg for at din hvalp altid har adgang til frisk vand. Du fodrer korrekt, når din hvalp hverken bliver for tyk eller for tynd.

 

Du bør behandle en færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen. Vil du gerne give lidt ekstra kan du blande med lidt A-38 eller en rå æggeblomme i en gang i mellem.

 

Med UniQ START hundemad undgår din hvalp problemer forårsaget af vitaminmangel og forkert vitaminsammensætning. Du skal derfor ikke tilsætte vitaminer til foderet og derved forrykke balancen.

Med UniQ START hundemad undgår din hvalp problemer forårsaget af vitaminmangel og forkert vitaminsammensætning. Du skal derfor ikke tilsætte vitaminer til foderet og derved forrykke balancen.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.