Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Uniq Active, Glutenfri 12 kg til den voksne hund

Varenr.: 970-UniqActive

Et glutenfrit produkt til den voksne hund som har brug for lidt ekstra eller som reagerer allergisk over for gluten.

439,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Glutenfri kvalitets fuldfoder til voksne hunde

 

UniQ Active er et fuldfoder som indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for. Er din hund blandt de cirka 2% som er allergisk overfor gluten eller ønsker du at din hund skal have en stærk glutenreduceret kost, har vi udviklet UNIQ ACTIVE der samtidig lever op til UniQ´s standard om at et foder skal være bredt sammensat. Vi har lagt vægt på at anvende råvarer, der frigiver energien over længere tid og Active kan dermed også bruges hvis din hund skal yde ekstra. I fordelingen af proteiner og fedt har vi anvendt erfaringer fra hundeførere fra politiet. De blander nemlig UniQ Basic med UniQ Power der har et højere fedt & protein indhold hvilket giver dem et foder, som de kan bruge hele året, samtidig med at hunde kan yde når der er brug for det.

UniQ Active leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktions dato, så du selv kan se, hvornår det er produceret.

 

Indhold: 
Kylling og kyllingeprodukter, majs, animalsk fedtstof, ærter, fisk og fiskeolie, roefibre, kartoffelstivelse, ris, ølgær, krill, mineraler og vitaminer.

24 % Proteiner 

18 % Fedt

3,5 % Træstof (råfibre)

6,5 % Råaske

35 % Kulhydrater

9% Vand

Mineraler 

Vitaminer - Alle vitaminer er tilsat

 

Fodervejledning
Du kan give UniQ Activ hundemad både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.
Vejledende fodermængder er 10- 17gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have.
Du bør behandle færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen.

 

Med UniQ Active hundemad undgår din hund problemer forårsaget af vitaminmangel og forkert vitamin sammensætning. Du skal derfor ikke tilsætte vitaminer til foderet og derved forrykke balancen.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.