Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ultra Light Nymph - runningline og nymfeline

Varenr.: 142834

Skydeline til kysten. Denne tynde line er egentlig udviklet til Czech-nymph fiskeriet, men masser har taget den til sig som en super lækker skydeline til enhåndsstængerne. Det er en meget slidstærk og tynd skydeline som er uden hukommelse . Den måler 0,58 mm i diameter og er derfor en af de tyndeste coatede skydeliner på markedet. Runninglinen er monteret med løkker i begge ender. Vision har i samarbejde med en af verdens bedste konkurrence fiskere Pablo Castro Pinos fra Spanien udviklet denne super tynde skydeline. Den svarer til 0.023" hvor de nomale kyst skydeliner ligger mellem 0.026" - 0.029"


369,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vision Ultra Light Nymph

En line som egentlig et udviklet til Czech nymf fiskeriet, men masser har taget den til sig som en super lækker skydeline til enhånds stængerne. Slidstærk, tynd og ingen hukommelse er kendetegnende for denne tynde skydeline. Den måler 0,58mm i diameter oger derfor en afde tyndeste coatede skydeliner på markedet. Phthalate fri.

Farve: Beige

Længde: 28 meter

Loops: I begge ender

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.