Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

TuaMea Sølv Laks

Varenr.: 899-TUAMEA
Laks vedhæng i sølv 925s med sorte diamanter som øjne. Laksen måler 4 cm og er monteret i en elegant flettet lædesnor med sølvlås. Laksen er produceret af TuaMea Jeweler, hvis mål var at lave en perfekt Atlanterhavs laks med alle de rigtige karakteristika for en vildlaks, lystfiskerfanget og hjembragt hængende i laksegalgen over skulderen.
995,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

 TuaMea Sølv laks

Laks vedhæng i sølv 925s med sorte diamanter som øjne. Laksen måler 4 cm og er monteret i en elegant flettet lædesnor med sølvlås. Laksen er produceret af TuaMea Jeweler, hvis mål var at lave en perfekt Atlanterhavs laks med alle de rigtige karakteristika for en vildlaks, lystfiskerfanget og hjembragt hængende i laksegalgen over skulderen.

Det er til dato det mest komplicerede projekt TuaMea har produceret og efter 8 måneder med mange prototyper, samt en næsten uendelig mængde korrespondance mellem produktudvikler og guldsmed er det lykkes at frembringe et smukt resultat der med stolthed kan bæres, samt til enhver tid kan forsvare signalværdien af at bære en vildlaks i en tid, hvor burlaks fylder meget i medierne.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.