Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

TuaMea Sølv Laks

Varenr.: 899-TUAMEA
Laks vedhæng i sølv 925s med sorte diamanter som øjne. Laksen måler 4 cm og er monteret i en elegant flettet lædesnor med sølvlås. Laksen er produceret af TuaMea Jeweler, hvis mål var at lave en perfekt Atlanterhavs laks med alle de rigtige karakteristika for en vildlaks, lystfiskerfanget og hjembragt hængende i laksegalgen over skulderen.

Leveringstid: 1-3 dage

995,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

 TuaMea Sølv laks

Laks vedhæng i sølv 925s med sorte diamanter som øjne. Laksen måler 4 cm og er monteret i en elegant flettet lædesnor med sølvlås. Laksen er produceret af TuaMea Jeweler, hvis mål var at lave en perfekt Atlanterhavs laks med alle de rigtige karakteristika for en vildlaks, lystfiskerfanget og hjembragt hængende i laksegalgen over skulderen.

Det er til dato det mest komplicerede projekt TuaMea har produceret og efter 8 måneder med mange prototyper, samt en næsten uendelig mængde korrespondance mellem produktudvikler og guldsmed er det lykkes at frembringe et smukt resultat der med stolthed kan bæres, samt til enhver tid kan forsvare signalværdien af at bære en vildlaks i en tid, hvor burlaks fylder meget i medierne.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...