Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Trespass Brooksy Women's Active Shorts Herb

Varenr.: 158226

Bliv klar til eventyr uanset vejret med Brooksy kvinders tekniske shorts. Med en række funktionsegenskaber, er disse udendørs shorts fantastiske til vandreture, gåture i høje temperaturer.

399,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Disse shorts er designet med en komfortable stræk fibre og elastisk bagpanel, hvilket gør dig i stand til at bevæge sig frit uden at stofet holder dig tilbage. Materialet er hurtigtørrede og hjælper med at holde dig tør og frisk, selv når den udsættes for sved og udvendig fugt. Plus, de har UV40+ beskyttelse, sådu ikke behøver at bekymre dig om solens skadelige UV-stråler mod huden under shortsne.
 

Specifikationer

Aktive shorts
 
UV 40+
 
Hurtigtørrende
 
Elastisk i talje 
 
2 lynlåslomme
 
Midlange shorts
 
Fantastisk til vandreture og cykling

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.