Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ugens Tema - Havørrede

Ugens tema fiskeri

 

Her i kategorien kan du se alle ugens udvalgte produkter indenfor fiskeri. Her vil der ugentlig komme nye og spændende produkter som er aktuelle lige nu. Læs om denne uges tema i bunden af siden.

Viser alle 19 produkter

pr. side

Viser alle 19 produkter

pr. side

Når havørreden skal holdes i kort snor


For øjeblikket er det især kystfiskeriet, der trækker os ud af vinterhiet. Marts og april er de helt store havørredmåneder. Så er du ikke klar, så er det bare om at komme afsted.
Fiskelinen er måske en lidt overset del af udrustningen, men ikke desto mindre er fiskelinen den vigtigste del, da det er den som holder kontakten til fisken. Trænger du til frisk line til den nye sæson og mangler du koblinger til agnen, så læs videre.
Om man er til flet, nylon, fluorocarbon eller kombinerer dem, er en smagssag. Hos Korsholm har vi et meget stort program i liner til fiskeri – og til meget stærke priser.

”Usynlige” liner hvis du vil fiske i stealth mode. Fluorocarbon har en meget lav synlighed i vand og skræmmer ikke fiskene så let. Fluorrocarbon er også ideelt til forfangsmateriale, når du fisker med f.eks. bombarda.

Er du til den klassiske nylonline, så anbefaler vi Berkleys 2 slidstærke monofile fiskeliner
2 liner der holder hele vejen…

Terminal tackle - blinklåse, svirvler, springringe, tøndesvirvler, fast snaps ect. Alle disse små dimser er helt uundværlige på fisketuren.

 


Se også: