Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tiemco TMC 2487 - let krog til tanglopper og vårfluer

Varenr.: 854-7049


Tiemco 2457 Let krog fremstillet på en fin wire og med et stort kroggab. Kort og krum. Velegnet til gammarus imitationer, caddis og emergers. Krogen er kort og med sit store kroggab har den aldeles fremragende krogningsegenskaber. 


TMC2487 findes i størrelse 10-16 og der er 20 kroge pr. pakning
 

39,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Antal pr. æske: 20 

Størrelser:10-16

Specifikationer

down eye
2xwide,
2 x short,
fine wire

 

Tiemco kroge

Det japanske firmas agenda er at producere verdens bedste kroge og med så mange revolutionerende krogdesigns er det svært som fluebinder ikke at blive imponeret. Takket være et et stort netværk af fluefiskere og fluebindere over hele verden, får Tiemco uvurderlig viden til at skabe nye krogdesigns. Det er især tørflue og nymfekroge som Tiemco er kendt for og programmet er alle andre overlegne.

Finish

Tiemco's krog-finish er enestående. De er ektremt fine og glatte i overfladen. Krogene er enten bronze eller sort anodiseret

Design

Tiemco kopierer ikke. Alle er unikke dsigns og er udviklet af fluefiskere til fluefiskeri. Hvert krogdesign har sine forcer og mange er tilpasset imitationsfiskeri. Hvert krogdesign findes i flere størrelser.

Krogøjet

Hvert øje er perfekt udformet og lukket, så selv de tyndeste forfang ikke glider ud. Der er ingen grater som vil beskadige dit forfang 

Modhage

Krogene har en lille fin modhage, der sikrer lav modstand når krogen skal sættes, samtidig gør det afkrogningen let uden at beskadige fisken. Den lille modhage er ydermere super nem, at klemme ned, hvis du vil fiske uden modhage

Krogspids

Krogspidsene er kemisk skærpet og intet andet sætter krogen nemmere. Spidsen er kort for at modvirke at krogen retter sig ud og den vil derfor også holde sig skarp længere

Hærdning

Hver eneste krog er hærdet for maksimal styrke .

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.