Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tiemco 7999 Single salmon

Varenr.: 150848


Tiemco 7999 er enkelt laksekrog udført i en lidt kraftigere wire for maksimal styrke.Samtidigt synker den hurtigt i vandet. Krogen har klassisk opadvendt øje og så tilpas stejl, så du kan binde en ordentlig styrende knude. I Alaska og Canada har Tiemco 7999 været ganske populær til steelhead og laks i mange år og etfter snart 2 årtiers anonymitet er enkelt laksekroge herhjemme igen ved finde vejen tilbage i laksefiskernes flueæsker. 


TMC7999 findes i størrelse 2-12 og der er 10 kroge pr. pakning 

45,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Specifikationer

Up-eye

Heavy wire

Antal; 10 stk.

Farve: sort

Størrelse:  2-12

Tiemco kroge

Det japanske firmas agenda er at producere verdens bedste kroge og med så mange revolutionerende krogdesigns er det svært som fluebinder ikke at blive imponeret. Takket være et et stort netværk af fluefiskere og fluebindere over hele verden, får Tiemco uvurderlig viden til at skabe nye krogdesigns. Det er især tørflue og nymfekroge som Tiemco er kendt for og programmet er alle andre overlegne.

Finish

Tiemco's krog-finish er enestående. De er ektremt fine og glatte i overfladen. Krogene er enten bronze eller sort anodiseret

Design

Tiemco kopierer ikke. Alle er unikke designs og er udviklet af fluefiskere til fluefiskeri. Hvert krogdesign har sine forcer og mange er tilpasset imitationsfiskeri. Hvert krogdesign findes i flere størrelser.

Krogøjet

Hvert øje er perfekt udformet og lukket, så selv de tyndeste forfang ikke glider ud. Der er ingen grater som vil beskadige dit forfang 

Modhage

Krogene har en lille fin modhage, der sikrer lav modstand når krogen skal sættes, samtidig gør det afkrogningen let uden at beskadige fisken. Den lille modhage er ydermere super nem, at klemme ned, hvis du vil fiske uden modhage

Krogspids

Krogspidsene er kemisk skærpet og intet andet sætter krogen nemmere. Spidsen er kort for at modvirke at krogen retter sig ud og den vil derfor også holde sig skarp længere

Hærdning

Hver eneste krog er hærdet for maksimal styrke .

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.