Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Thermacell Myggebeskyttelse - Grøn

Varenr.: 0200001125225

Er du også træt af myg. Dette myggeværn er til campingvognen, terrassen, båden, udendørs servering eller andre steder, hvor man bare gerne vil slappe lidt af uden, at der er myg i nærheden. Et nemt og simpelt system med refill.

Pris: 399,00 kr

Special Price 369,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Thermacell Myggeværn er et bærbart og let-anvendeligt refill-produkt til udendørs brug, som giver en meget effektiv beskyttelse mod myg. Lydløst og lugtfrit udsondrer appa­ratet et middel, som skaber en beskyttelseszone på 20 m² med op til 96% beskyttelse. Passer perfekt både på terras­sen derhjemme og på campingtur, jagt, fiskeri, sejlsport mv. Du slipper for ubehagelige dufte, røgelse eller kemikalier på huden, men frem for alt, så slipper du for myggene!

 

Medfølger: 1x MR 300, 3 klude med myggemiddel og 1 gaspatron

 

 

OBS. Insektmiddel. Må kun anvendes til bekæmpelse af myg til udendørsbrug. Må ikke anvendes indendørs, i telt eller andre lukkede rum.

Thermacell Hulster w/Clip for MR300

Et hylster / holder til din Thermacell MR300 som gør det nemt at have den med på farten, uden brug af hænder. Kan med købes for 149,-

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.