Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Take Stripping Basket - linekurv Grøn

Varenr.: 899-TKSTB
Innovativ og funktionel linekurv til fluefiskere

Varen er udsolgt

Pris: 599,00 kr

Special Price 499,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Take linekurv  -  let og fleksibel linekurv

Den nye Take linekurv ligner umiddelbart meget de,t man ser ude på kysten. Baljeform og med kegler i bunden, men her hører lighederne så også op. Take linekurven er en ultra fleksibel linekurv vel at mærke uden af miste sin funktionalitet, når den holder sin form. 

Fluefiskere findes i alle størrelser og former og med denne linekurvs fleksibilitet vil du opleve, at den vil sidde perfekt, om du har den siddende højt eller lavt, på fronten eller på siden. Materialet er så tilpas blødt, at du ikke slår hånden på hårde/skarpe kanter, når du stripper line ind eller laver dobbelttræk. Faktisk er linekurven så fleksibel, at den kan pakkes ned i rygsækken, hvis du skal vandre langt eller hvis turen går til udenlandske destinationer.

En Unibody konstruktion uden samlinger gør linekurven til en af de stærkeste  på markedet. I modsætning til andre bløde linekurve har TAKE en utrolig rivstyrke og fleksibilitet. Et optimeret kegle layout med forskellige længder sikrer at al løsline ligger ordentligt og forlader linekurven helt problemfrit. Et praktisk stanghvil er naturligvis standard. TAKE linekurven er lavet af lavdensitetscopolymer og er derfor flydende. Elastisk vadebælte med snaplås medfølger.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...