Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Swarovski SLC 8x56

Varenr.: 968-SCL-8x56

Leveringstid: 1-3 dage

15.599,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

PERFECTION MØDER TRADITION

Den nye generation i SLC familien tilbyder de rigtige kikkerter til enhver form for jagt. Deres HD optik og perfekt ergonomisk design giver en stor komfort og nydelse, når du er i felten. Robust, dels på grund af den nye gummi armering, høj lysstyrke, og et stort synsfelt - SLC familien kombinerer alle de vigtige funktioner, som du kommer til at forvente fra en pålidelig kikkert.

 

SLC 8x56 WB

Lad der blive lys

Med SLC 8x56 modellen, vil du drage fordel af en håndkikkert, der tilbyder usædvanlig høj transmission og du vil blive begejstret for den optimerring der sket, til brug om natkikkert, med fremragende kant-til-kant skarphed og et stort synsfelt. De forlængede fordybninger for bedre greb og den afbalancerede vægt sikrer maksimal komfort.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...