Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Swarovski SLC 10x56

Varenr.: 968-SLC-10x56
16.499,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

PERFECTION MØDER TRADITION

Den nye generation i SLC familien tilbyder de rigtige kikkerter til enhver form for jagt. Deres HD optik og perfekt ergonomisk design giver en stor komfort og nydelse, når du er i felten. Robust, dels på grund af den nye gummi armering, høj lysstyrke, og et stort synsfelt - SLC familien kombinerer alle de vigtige funktioner, som du kommer til at forvente fra en pålidelig kikkert.

 

SLC 10x56 WB

Lad der blive lys

Med SLC 10x56 modellen, vil du drage fordel af en håndkikkert, der tilbyder usædvanlig høj transmission og du vil blive begejstret for den optimerring der sket, til brug om natkikkert, med fremragende kant-til-kant skarphed og et stort synsfelt. De forlængede fordybninger for bedre greb og den afbalancerede vægt sikrer maksimal komfort.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.