Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Swarovski EL 8,5x42

Varenr.: 968-K15_EL8_5x42

Swarovision har en skarphed og kontrastoverførsel i højeste klalitet, kombineret med et smart fladt feltdesign. Swarovski EL 8,5x42 gør det spændende at nyde billeder med så fantastisk klarhed. Med sin perfekte optiske ydeevne er billedet skarpt, både i nær fokus og fokus langt væk. 

15.399,00 kr

Leveringstid: 15-30 dage

Produkt Information

Produkt Information

Forvent optil 10 ugers leveringstid

Den bedste EL kikkert nogensinde. EL Ubegrænset perfektion

EL kikkerten er et mesterværk inden for teleoptik. Den er banebrydende, hvad angår den optiske perfektion, præcision og det elegante design. Den er udstyret med SWAROVISION teknologi, og dens optimale farvegengivelse og kantskarphed betyder, at den er interessant at bruge. Det legendariske gennemgreb til EL kendetegner en stræben efter at opnå det bedst mulige ergonomiske design. Samtidig hæver FieldPro pakken komforten op i et helt nyt niveau i kraft af bæreremme og beskyttelsesdæksler.

 

Inklusiv

- Bæretaske pro
- Okularbeskyttelsesdæksel
- Objektivbeskyttelsesdæksel
- Lift-bærerem pro

 

EL 42 – En imponerende multifunktionel kikkert

Altid klar til brug, når du har brug for den. EL 42 modellen er den mest alsidige blandt EL kikkerter med en fuldstændig fremragende optik, hvilket gør den til det rette valg både om dagen og i skumringen. Den perfekte håndtering og fokuseringsmekanismen med høj præcision er imponerende. EL 42 modellen betyder, at du har en alsidig kikkert ved hånden til næsten alle jagtlejligheder.

 

Vægt: 835 g.

 

Forstørrelse: 8,5x42

 

Synsfelt: 7,6°

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.