Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Swarovski EL 10x32

Varenr.: 968-K15-EL10x32
14.299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Den bedste EL kikkert nogensinde. EL Ubegrænset perfektion

EL kikkerten er et mesterværk inden for teleoptik. Den er banebrydende, hvad angår den optiske perfektion, præcision og det elegante design. Den er udstyret med SWAROVISION teknologi, og dens optimale farvegengivelse og kantskarphed betyder, at den er interessant at bruge. Det legendariske gennemgreb til EL kendetegner en stræben efter at opnå det bedst mulige ergonomiske design. Samtidig hæver FieldPro pakken komforten op i et helt nyt niveau i kraft af bæreremme og beskyttelsesdæksler.

 

Inklusiv

- Bæretaske pro
- Okularbeskyttelsesdæksel
- Objektivbeskyttelsesdæksel
- Lift-bærerem pro

 

EL 32 – Så let som en fjer

Alle, der tager en kompakt kikkert med på jagt, uanset om det er i bjergene eller på en safari, kan regne med EL 32 modellen. Denne kikkert er exceptionel takket være dens banebrydende krystalklare moderne optik, der indeholder SWAROVISION teknologi og et fremragende synsfelt. EL 32 kikkerten passer perfekt i hånden og er det ideelle valg, hvis størrelse og vægt er vigtige faktorer.

 

Vægt: 595 g.

 

EL kikkerten er et mesterværk inden for teleoptik

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.