Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Swarovski DS Gen. II 5-25x52 - Lager 30/03-21

Varenr.: DS_G_II

DS tilbyder den samlede løsning til jagten. Denne sigtekikkert er i stand til at måle alle relevante parametre og anvender disse parametre til at beregne det perfekte sigtepunkt. Den intelligente teknologi, dS er forsynet med, forenkler i høj grad skydning på forskellige afstande for jægere. Det viser automatisk det rigtige sigtepunkt under hensyntagen til afstand, lufttryk, temperatur, vinkel, forstørrelse, og dine personlige ballistiske data.

32.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

 

Sigte assistance


En oplyst cirkel, der sigter mod afstandsmåling, vises, når du har trykket på måleknappen og målefunktionen er aktiveret. Hvis du slipper måleknappen, udløses målingen og sigterkornet beregnes ud fra dine indtastede data. Referencemærket er det centrale sigtepunkt for det fysiske sigtekorn. Instrumentet måler den nøjagtige afstand og straks beregner det nøjagtige målpunkt ved hjælp de målte parametre: Forstørrelse, lufttryk, temperatur og vinkel.

 

Tilpasning af sigtekorn


For maksimal tilpasning har Swarovski gjort det muligt for dig, at tilpasse dS 5-5x52 præcist til dine præferencer. Med den tilkoblede Swarovski App kan du vælge mellem seks forskellige sigtekorns muligheder. Du kan derudover justere tykkelsen på linjer og prikker i appen.

 

Medfølger


- Linsebeskytter

- Mikrofiberklud

- Justeringsværktøj

- Torx-skruenøgle TX6

- Batteri (CR123)                                                                                                               

 

Specifikationer


Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.