Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Swarovski CTC 30x75 med 30x W okular

Varenr.: 968-ctc30x75
9.499,00 kr

Leveringstid: 8-14 dage

Produkt Information

Produkt Information

Udtrækskikkerter fra Swarovski Optik giver lysstærke billeder og skarphed i kanterne under forskellige lysforhold.

Vha. den glidende udtrækningsmekanik er de særlig praktiske i håndtering og er velegnede til transport i jagtrygsækken pga. de små dimensioner.

SWAROCLEAN belægningen med antivedhæftningseffekten gør det betydeligt lettere at rense objektiv- og okularlinserne, først og fremmest i tilfælde af indtørrede mineralske rester (f.eks vandskjolder), insektmidler og harpiks.  Det er ikke nødvendigt med intensiv rengøring, således at levetiden for de optiske produkter forlænges betydeligt.

 

CTC 30x75

Den klassiske udtrækskikkert med sin kompakte og lette konstruktion viser sin styrke i uvejsomt terræn og på lange jagter, hvor vægten er af stor betydning. Det smarte vidvinkelokular med 30x forstørrelse giver et stort synsfelt og gør det lettere at finde målet.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.