Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Swarovski ATX/STX telskoper - Flere varianter

Varenr.: 968-ATX-STX
23.900,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

FUNKTIONALITET PÅ ET NYT NIVEAU

Af brugere til brugere. Inspireret af sloganet ”Prøver konstant at gøre det gode endnu bedre” er det lykkedes udviklingsafdelingen i SWAROVSKI OPTIK at sætte nye standarder for teleskoper, hvad angår brug, optisk ydelse, modulært design og fleksibilitet.

 

GENIALT SYSTEM

Det nye modulære design giver hidtil uset fleksibilitet og mulighed for at vælge den perfekte løsning bestemt af situationen. I samarbejde med eksperter har vi udviklet digiscopingadaptere, der åbner et helt nyt univers af metoder til at observere og dele de smukkeste øjeblikke. Med et perfekt design ned til mindste detalje bliver man udrustet til enhver situation.

 

SWAROVISION - OPTICAL PERFECTION – INSPIRED BY NATURE

FIELD FLATTENER - SKARP HELT UD TIL KANTEN

Denne skarphed i billedet er der hidtil ikke nogen teleskop, der har opnået. De anvendte Field Flattener-linser skaber et næsten jævnt billede. Således bliver selv de fineste strukturer og de mindste detaljer gengivet i en knivskarp opløsning helt ud til kantområdet. Derved får iagttageren for første gang et perfekt billede uden forstyrrende forvrængninger. Den fremragende billedkvalitet i hele synsfeltet sparer dig for hele tiden at efterfokusere og giver dig mulighed for lynhurtigt at få fat i hver en detalje.


HD-OPTIK - MAKSIMAL KONTRAST

Superinnovativt optisk design kombineret med fluoridholdige HD-linser reducerer forstyrrende farvefrynser til et minimum. Det giver mulighed for, at farverne bliver maksimalt farvetro og medfører en væsentlig forbedring af opløsning og kontrast. For dig betyder det et endnu mere naturtro og kontrastrigt billede.

 

STORT SYNSFELT OGSÅ TIL BRILLEBÆRERE - ØJENAFSTAND PLUS

SWAROVISION har en stor udgangspupilafstand og det aftalelige drejelige øjestykke kan indstilles separat. Resultatet: Også brillebærere kan nyde godt af et stort synsfelt, for ikke at nævne den uforlignelige skarphed i kanten. Der er udviklet et ekstra øjestykke med særligt henblik på brillebærere for at øge komforten yderligere.


OPTIMEREDE COATINGS - MAKSIMAL FARVEGENGIVELSE

De videreudviklede coatings af linserne og prismerne (SWARODUR og SWAROTOP) sikrer en mærkbart forbedret farvegengivelse kombineret med endnu højere transmission. SWAROCLEAN-coatings på de ydre linseoverflader medfører en non-stick-virkning, så teleskopet bliver lettere at rengøre. Resultatet: Endnu mere imponerende observationsoplevelser, også i dæmpet lys.


 

ET KOMPLET OVERBLIK

Intet undslipper din opmærksomhed. Du har øjnene rettet mod en flok ryler, men opfanger noget i kanten af billedet. En sjældenhed? Takket være det brede synsfelt giver ATX/STX-teleskoperne dig en bredere og mere spændende platform til din observationsoplevelse. På trods af det høje zoomområde i den nye generation af teleskoper giver de et bredt synsfelt. Det betyder, at man kan opnå optimal forstørrelse og detaljegengivelse og gør det desuden ekstremt nemt at lede efter og finde objekter, især hvis de er i bevægelse.

 

MED EN ENKELT HÅND

Hver sekund tæller. Forestil dig en hjejle, der flyver hen over stranden for så pludselig at forsvinde op i luften. ATX/STX-teleskoperne sikrer, at du er forberedt på øjeblikke som disse. Det skyldes, at zoomringen nu er placeret lige bag fokuseringsringen, så den er nemmere at komme til. Derfor er det muligt at zoome og fokusere med den ene hånd, mens teleskopets retning styres med den anden. Dette helt nye ergonomiske design giver især digiscopere vigtige fordele. De kan nu bruge kameraet hurtigt, nemt og præcist med den ene hånd, mens den anden kankoncentreres om zoom og fokusering.

 

LET AT TRANSPORTERE

Ikke et gram for meget og den bedste optiske ydelse. Størrelse og vægt er kernen for alle, der kan lide at rejse eller tilbringe lange dage i naturen. ATX/STX-serien betyder, at klodsede teleskoper, der er svære at pakke og tunge at bære, hører fortiden til. Det modulære design gør det muligt at opbevare objektivmodulet og udskiftningsokularet hver for sig, og de mindre størrelser gør det nemt og sikkert at medbringe individuelle moduler i bagagen.

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.