Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Svenske Jagtfilm - Gåsejagt med lokkefugle

Varenr.: 966- 4100600

Pris: 249,00 kr

Special Price 99,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Gåsejagt med lokkefugle DVD er en introduktionsfilm om moderne gådejagt med lokkekald, liggende skjul og lokkefugle. Det er også en jagtfilm med mange eksempler fra jagter med forskellige steder i Danmark og Sverige, der viser hvordan jagten gribes an rigtigt an - og hvordan det kan gå galt når man gør det forkert. God gåsejagt afhænger af forberedelse og udstyr. Vi gennemgår derfor ekstra omhyggeligt emner som rekognoscering, skjul, lokkefusgle, gåsekald og hvordan du får gæssene på skudhold. Et af højdepunkterne er den med sikkerhed bedste instruktion i brug af grågåsekald som kan fås. Vores tips underbygger vi med eksempler fra jagterne. Vi håber, at du kan lide filmen uanset od du ønsker at lære mere eller om du bare nyder synet af gåsejagt med mange gås. 


Sprog: Dansk, Svensk, engelsk og finsk: Filmens længde 72 min.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.