Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Svenske Jagtfilm - Gåsejagt med lokkefugle

Varenr.: 966- 4100600

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 249,00 kr

Special Price 99,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Gåsejagt med lokkefugle DVD er en introduktionsfilm om moderne gådejagt med lokkekald, liggende skjul og lokkefugle. Det er også en jagtfilm med mange eksempler fra jagter med forskellige steder i Danmark og Sverige, der viser hvordan jagten gribes an rigtigt an - og hvordan det kan gå galt når man gør det forkert. God gåsejagt afhænger af forberedelse og udstyr. Vi gennemgår derfor ekstra omhyggeligt emner som rekognoscering, skjul, lokkefusgle, gåsekald og hvordan du får gæssene på skudhold. Et af højdepunkterne er den med sikkerhed bedste instruktion i brug af grågåsekald som kan fås. Vores tips underbygger vi med eksempler fra jagterne. Vi håber, at du kan lide filmen uanset od du ønsker at lære mere eller om du bare nyder synet af gåsejagt med mange gås. 


Sprog: Dansk, Svensk, engelsk og finsk: Filmens længde 72 min.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...