Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Sufix Duraflex Super 21 - 300 meter

Varenr.: 830-SUFIX 21

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 139,00 kr

Special Price 89,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Sufix Duraflex Super 21

Nylon benyttet til produktionen af Super Sufix 21-linen har en meget høj viskositet og molekylær vægt, der gør det muligt at strække linen uden brud til følge, hvilket giver forbedret styrke og lav elasticitet.

AVANCERET HÆRDNINGSPROCES

 Under ekstruderings-processen bliver linen nedkølet til en meget lav temperatur og bagefter opvarmet igen gentagne gange for at muliggøre den ekstreme elasticitet på linen. Råmaterialet med høj viskosistet kombineret med den avancerede hærdningsproduktionsproces resulterer i et super lavt stræk - gennemsnitligt 21%, der er ca. 40% mindre end normale nylonliner. Lange molekylære kæder med den elasticitet og hårdhed, der opnås via den avancerede hærdningsproces, giver Sufix Super 21 fremragende stød- og knudestyrke.

Lav elasticitet og ultimativ sensitivitet giver exceptionel kontrol over agnet og hjælper omgående med at mærke selv de mindste bid, samtidig med at den lave elasticitet kombineret med høj brudstyrke garanterer bedre krogning.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...