Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sportex Beyond Seatrout - 10' 11-31g

Varenr.: 156837

Sportex Beyond Seatrout - Når tysk design og ordnung muss sein ikke er godt nok så er det beyond du skal vælge til din næste fisketur.

Dette er den vildeste kvalitets stang du kan fange sølvfinner med og det afspejles hele vejen igennem med dette vidunder.


Gå langt - go beyond.

6.799,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Produkt Information

Produkt InformationSportex Beyond Seatrout 10' 11-31g


Denne stang er en nyhed fra tyske Sportex og er deres flagskib indenfor spinnestænger.

Klingen i dette vidunder er bygget i T1000 High Performance 7 kantet carbonfibre, som betyder, at stangen er semi-parabolsk og hurtig i aktionen. Den 7 kantet form på klingen betyder også, at klingen ikke flexer ud til siden og derved får man et mere retningsbestemt kast og længere længde på sine bestræbelser .


Den meget følsomme klingen har også den fordel, at man kan mærke det midste nap i stangtoppen, hvert eneste tangstrå og hver enkelt sten man kommer i kontakt med for enden af sin line.

Denne komplekse og advanceret klingekonstruktion presser grænserne og kapacitet udover hvad der ellers vil være tænkelig muligt. Heptacore klingerne udkonkurrerer den almindelige runde klinge med +20% i kasteegenskaber og +15% i power.

Features:

- T1000 High Performance klinge
- Fuji TVS hjulholder
- Fuji Titanium SiC løberinge
- Lux kork greb
- Leveres i stangfoderal + stangpose
- Fast action

Specifikationer:
Længde: 10'/305cm
Dele: 2 delt
Transportlængde: 156cm
Kastevægt: 11-31g
Vægt 173g

Producentens Hjemmeside:https://www.sportex.de/en/

OBS! Der gælder 2 år reklamationsret på stangen, ønskes der Sportex´s 10 årige garanti ordning skal stangen registreres på Sportex hjemmeside indenfor 60 dage efter købet. 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.