Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Spiderwire Stealth Smooth 8 Grøn - 150 og 300 meter

Varenr.: 832-032

8-trådet line med mikro-krystallinsk coating som giver en superglat og rund fiskeline med en tårnhøj brudstyrke.

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 299,00 kr

Special Price 169,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Spiderwire Stealth Smooth 8 til DK's bedste pris

Nogle af vor tids mest populære superliner kommer fra amerikanske SpiderWire, der er kendt verden over for at levere nogle af verdens absolut stærkeste og bedste fletliner, og i 2017 introducerede SpiderWire en ny serie af top-moderne fletliner med navnet SpiderWire Stealth Smooth 8™.

SpiderWire Stealth Smooth 8 er en unik "8-trådet" fletline, som er fremstillet ved anvendelse af en speciel teknologi, der giver en tættere vævning af fibrene, og dermed sikrer en både fastere og mere konsistent line med en rund profil og en særdeles høj brudstyrke. Efter vævning bliver SpiderWire Stealth Smooth 8 tilført et tyndt lag af en ekstrem glat og slidstærk mikro-krystallinsk coating, der dels sikrer en meget høj grad af farve-fasthed, og som samtidig gør linen utrolig blød og glat.

Med SpiderWire Stealth Smooth 8 opnår man dermed alle de fordele og egenskaber, som kendetegner en moderne fletline anno 2017, og for at understrege linens kvaliteter blev SpiderWire Stealth Smooth 8 belønnet med prisen for "Bedste Nye Fletline" på Efftex messen.

  • 8 Carrier
  • Tight weave
  • Smooth and quiet casting
  • Micro coating
  • Made in U.S.A

150 meter Normalpris 299,-  nu 169,-

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...