Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

SpiderWire Stealth Smooth 12 Green 150m

Varenr.: 1131856412

Amerikanske SpiderWire®, der står bag en lang række af verdens bedste, stærkeste og absolut mest populære superliner, introducerer som en nyhed til 2020 en ny serie af top-moderne fletliner med navnet SpiderWire® Stealth® Smooth 12™. SpiderWire® hæver atter niveauet for superliner ved at anvende en 12-trådet fremstillings-teknologi, der ikke bare giver en tættere vævning af fibrene og dermed sikrer en både fastere og mere konsistent line med en rund profil og en særdeles høj brudstyrke. Læs mere under produktinformation...


Pris: 419,00 kr

Special Price 289,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

SpiderWire® hæver atter niveauet for superliner ved at anvende en 12-trådet fremstillings- teknologi, der ikke bare giver en tættere vævning af fibrene og dermed sikrer en både fastere og mere konsistent line med en rund profil og en særdeles høj brudstyrke. Sammenvævningen af de 12 ultra-tynde PE-fibre giver nemlig også en silkeblød og ekstremt smidig line, der lægger sig perfekt på spolen. Efter vævning bliver SpiderWire® Stealth® Smooth 12™ tilført et tyndt lag af en ekstrem glat og slidstærk mikro-krystallinsk coating, der både sikrer en meget høj grad af farve-fasthed, og som samtidig gør linen ekstra glat med fantastiske kasteegenskaber til følge. Med SpiderWire® Stealth® Smooth 12™ opnår man dermed alle de fordele og egenskaber, som kendetegner en moderne fletline anno 2020.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.