Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Spiderwire Smooth 8 grøn - pris pr. meter

Varenr.: 832-SMOOTH8
Unik 8-trådet teknologi giver dig verdens stærkeste fiskeline

Pris: 2,00 kr

Special Price 1,19 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Spiderwire Stealth Smooth 8 moss green

Nogle af vor tids mest populære superliner kommer fra amerikanske SpiderWire, der er kendt verden over for at levere nogle af verdens absolut stærkeste og bedste fletliner, og en af de seneste liner er SpiderWire - en serie af top-moderne fletliner med navnet SpiderWire Stealth Smooth 8™.

SpiderWire Stealth Smooth 8 er en unik "8-trådet" fletline, som er fremstillet ved anvendelse af en speciel teknologi, der giver en tættere vævning af fibrene, og dermed sikrer en både fastere og mere konsistent line med en rund profil og en særdeles høj brudstyrke. Efter vævning bliver SpiderWire Stealth Smooth 8 tilført et tyndt lag af en ekstrem glat og slidstærk mikro-krystallinsk coating, der dels sikrer en meget høj grad af farve-fasthed, og som samtidig gør linen utrolig blød og glat.

 

Prisen på linen er pr. meter. Bestiller du for eksempel et antal på 200, får du en spole med 200 meter line

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.