Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Specialfragt og levering til brofaste adresser i Danmark

NB: Læs om levering til øer og udland længere nede ...

 

Jagttegn og våbentilladelse

Ved køb af våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter skal der kunne fremvises gyldigt JAGTTEGN samt evt. nødvendig VÅBENTILLADELSE.

•  Lovgivning
Ifølge dansk lovgivnings ”bekendtgørelse om våben og ammunition m.v.” skal våben, lyddæmpere og ammunition m.m. transporteres forsvarligt. Korsholm leverer våben og ammunition med specialfragt for at imødekomme de danske lovkrav.

•  Varer der er omfattet af specielle fragtregler:
- Våben
- Ammunition
- Krudt
- Lyddæmpere
- Våbendele (skæfter med serienumre og piber m.m.)
- Fænghætter

•  Procedure for køb af riflede våben, lyddæmpere og ammunition:
1) Find den ønskede vare og afslut ordren på webshoppen.

2) Kopi af gyldigt jagttegn samt kopi af billedlegitimation uploades til Korsholm ved afslutning af ordre. NB: Upload funktionen bliver tilgængelig ved ordreafslutning.

3) Udfyldelse af blanketter i henhold til våbenloven:
- Korsholm udfylder på anmodning fra ansøgeren de foreskrevne blanketter, hvorefter blanketterne fremsendes til underskrift ved ansøgeren/kunden.
- Underskriv blanketterne og send dem retur til Korsholm (kundeservice@korsholm.dk), som videresender til politiet.

Lovkrav til ansøgninger og tilladelser varierer afhængig af våben- og ammunitionstype m.m. NB: Behandlingstiden for udstedelse af våbentilladelser ved politiet er ca. 2-8 uger.

4) Afvent våbentilladelsen med posten. Den udstedes og sendes direkte fra politiet til ansøgerens private postadresse. Fremsend herefter en kopi af våbentilladelsen til Korsholm (kundeservice@korsholm.dk).

5) Leveringsdato og tidspunkt aftales (se nedenfor) og varen afsendes.

•  Pris for levering med specialfragt til brofaste adresser i Danmark
Kr. 399,-

•  Leveringstid for specialfragt
Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren. Leveringstidspunktet aftales med personalet hos Korsholm. Der tages forbehold for, at specialfragtbilen i perioder kan være fuldt booket. I disse tilfælde leveres varen i den efterfølgende uge.

•  Vejledende leveringsdage for specialfragt

 

Se hele planen HER.

 

 

•  Modtagelse af varer med specialfragt
Du skal være hjemme på den aftalte dag og adresse. Levering sker i tidsrummet mellem kl. 8:00 og 16:30.
NB: Våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter udleveres KUN til ansøger personligt ved fremvisning af gyldigt jagttegn/våbentilladelse og billede-ID. Dvs. andre personer kan IKKE modtage varerne på ansøgers vegne.

•  Kontakt
Har du spørgsmål til køb og levering af våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 9680 2020 (spørg efter Janne eller Martin).

Korsholm: kundeservice@korsholm.dk
Martin Petersen: mp@korsholm.dk

 

Levering i udlandet

Våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter.

Ved forsendelser med specialfragt til udlandet (herunder også Grønland, Færøerne og Island) hjælper Korsholm, på anmodning fra ansøgeren, med at finde og bestille leveringen ved et fragtfirma, som leverer i det pågældende land. Ønsker ansøger selv at arrangere fragten, leverer Korsholm til dansk overleveringsadresse. Pris 399 DKK (se mere ovenfor "Pris og betingelser for levering med specialfragt"). NB: Korsholm henviser til NDO Supply A/S, som leverer til bl.a. de nordiske lande (www.ndosupply.dk).

•  Udførselstilladelser ved forsendelse af våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter
For forsendelse af våben ud af Danmark er det ifølge dansk lovgivning påkrævet at udarbejde ind- og udførselstilladelser.
- Ansøgeren sørger selv for den påkrævede indførselstilladelse/erklæring, som fremsendes til Korsholm (kundeservice@korsholm.dk).
- Korsholm ansøger herefter om udførselstilladelsen.

Når udførsel samt aftale om levering og betaling m.m. er på plads, vil varen blive afsendt. NB: Bemærk, at behandlingstiden for udførselstilladelser ved politiet/Justitsministeriet er ca. 2-8 uger.

•  Kontakt
Har du spørgsmål til køb og levering af våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter til levering i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 9680 2020 (spørg efter Janne eller Martin).

Korsholm: kundeservice@korsholm.dk
Martin Petersen: mp@korsholm.dk