Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Søvik Dura Clip

Varenr.: 863-DURA
Søviks Dura clip er en smart og stærk lås i et design som gør det legende let at skifte agn eller krog. Det er nemlig denne model som FC Spinner bruger til deres Skjern å spinnere.

Leveringstid: 1-3 dage

49,95 kr

Produkt Information

Produkt Information

Søviks Dura clip er en smart og stærk lås i et design som gør det legende let at skifte agn eller krog. Det er nemlig denne model som FC Spinner bruger til deres Skjern å spinnere. På Dura Clip er der ikke en decideret lås som skal låses op. Krogen eller agnen skal blot slides ind i clippens åbning.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...