Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Solarez Fly-Tie UV Resin 3 Pack - UV lim til flueliner og fluebinding

Varenr.: 864-SOLAR-2
119,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Solarez Fly-Tie UV Resin 3 Pack

Nu er det slut med at blande 2-komponente lakker og lim. Med de nyere typer af UV lim behøver vi lystfiskere ikke at spilde tiden med lim-blanderi og lange tørretider. Her kan du få 3 mindre tuber, med lim med hver sin force og ikke nok med det, overfladen på limen klistrer ikke efter hærdning.

Fly Tie FLEX Formula

Den GRØNNE FLEX Formula er yderst velegnet til reparation af waders, til fluer, forstærkning på knuder og ikke mindst løkkefremstilling på flueliner.

Produkt tips:  Påfør UV-limen i skygge eller indendøre. Lys med UV lys i 30 sekunder, fortsæt med at arbejde på opbygning af fluen. Færdiggør og lav en komplet hærdning ved at lyse på limen i ca 3 minutter. Skinner solen, er den endnu mere effektiv som UV hærder.

 

Fly Tie THIN-Hard Formula

Den BLÅ THIN Hard Formula er lækker tynd i konsistensen og nærmest som Shellak og vil ikke gulne med tiden.

Produkt tips:  Påfør UV-limen i skygge eller indendøre. Lys med UV lys i 1 sekund. Vent 15 sekunder og lys igen i 1 sekund. Vent... og komplet hærdning i 30 sekunder. Denne teknik vil reducere varme og krympning af limen.

Fly-Tie THICK Hard 

Denne PINK  UV-lim hærder op og bliver hård og meget robust. Limen er meget tyktflydende, så du kan lave kraftige belægninger, kugler, kroppe, hoveder, øjne. m.v. 

Produkt tips: Påfør UV-limen i skygge eller indendøre. Lys med UV lys i 30 sekunder, fortsæt med at arbejde på opbygning af fluen. Færdiggør og en lav komplet hærdning ved at lyse på limen i ca 3 minutter. Skinner solen, er den endnu mere effektiv som UV hærder.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.