Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Solarez Fly-Tie UV Resin 3 Pack - UV lim til flueliner og fluebinding

Varenr.: 864-SOLAR-2

Leveringstid: 1-3 dage

119,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Solarez Fly-Tie UV Resin 3 Pack

Nu er det slut med at blande 2-komponente lakker og lim. Med de nyere typer af UV lim behøver vi lystfiskere ikke at spilde tiden med lim-blanderi og lange tørretider. Her kan du få 3 mindre tuber, med lim med hver sin force og ikke nok med det, overfladen på limen klistrer ikke efter hærdning.

Fly Tie FLEX Formula

Den GRØNNE FLEX Formula er yderst velegnet til reparation af waders, til fluer, forstærkning på knuder og ikke mindst løkkefremstilling på flueliner.

Produkt tips:  Påfør UV-limen i skygge eller indendøre. Lys med UV lys i 30 sekunder, fortsæt med at arbejde på opbygning af fluen. Færdiggør og lav en komplet hærdning ved at lyse på limen i ca 3 minutter. Skinner solen, er den endnu mere effektiv som UV hærder.

 

Fly Tie THIN-Hard Formula

Den BLÅ THIN Hard Formula er lækker tynd i konsistensen og nærmest som Shellak og vil ikke gulne med tiden.

Produkt tips:  Påfør UV-limen i skygge eller indendøre. Lys med UV lys i 1 sekund. Vent 15 sekunder og lys igen i 1 sekund. Vent... og komplet hærdning i 30 sekunder. Denne teknik vil reducere varme og krympning af limen.

Fly-Tie THICK Hard 

Denne PINK  UV-lim hærder op og bliver hård og meget robust. Limen er meget tyktflydende, så du kan lave kraftige belægninger, kugler, kroppe, hoveder, øjne. m.v. 

Produkt tips: Påfør UV-limen i skygge eller indendøre. Lys med UV lys i 30 sekunder, fortsæt med at arbejde på opbygning af fluen. Færdiggør og en lav komplet hærdning ved at lyse på limen i ca 3 minutter. Skinner solen, er den endnu mere effektiv som UV hærder.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...