Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Smartwool Men's NTS Mid 250 Zip T

Varenr.: 979-nts250

Pris: 889,00 kr

Special Price 445,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Smartwool  Men's NTS Mid 250 Zip T

Smartwools undertøj er det mest suveræne du kan anvende som inderste lag til aktivt brug så som jagt, fiskeri, ridning, vandreture - ja, stort set alle former for aktiviteter hvor pulsen kan blive høj.

NTS Mid 250 Zip er SmartWools kraftige serie af uldundertøj. Det er fremstillet i 100% blødt merinould og er med en dejlig høj krave samt 1/4 lynlås. Det er særdeles velegnet under forhold, med lave temperaturer, alt fra efterårsjagt i skoven til alpint terræn i kolde vinter-Norge.

Den uldfiber som Smartwool anvender i undertøjet føles utrolig komfortabel mod huden og samtidig præsterer den en meget effektiv og velfungerende fugttransport. Fra naturens side har uld den fine egenskab, at den er antibakteriel. Du kan derfor bruge din Smartwool trøje i dagevis uden den kommer til at lugte af sved. Uldens unikke evne til at neutralisere dårligt lugt er alle andre tekstilmaterialer overlegen, da den indeholder keratin protein, som neutraliserer bakterier.

Smartwool er kort og godt velegnet til alt udeliv. Det er nemt at sige; prøv det !  Vi er mange her i butikken som har brugt Smartwool igennem mange år og det er virkelig noget beklædning man bliver afhængig af.

Lynlås: 25 cm lynlås

Materiale: 100% merino uld

Farve: Sort

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.