Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Smartwool Men's NTS Mid 250 Bottom

Varenr.: 979-nts250bottom

Leveringstid: 1-3 dage

799,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Smartwool  Men's NTS Mid 250 Bottom

Smartwools undertøj er det mest suveræne du kan anvende som inderste lag til aktivt brug så som jagt, fiskeri, ridning, vandreture - ja, stort set alle former for aktiviteter hvor pulsen kan blive høj.

NTS Mid 250 Zip er SmartWools kraftige serie af uldundertøj. Det er fremstillet i 100% blødt merinould. Det er særdeles velegnet under forhold, med lave temperaturer, alt fra efterårsjagt i skoven til alpint terræn i kolde vinter-Norge.

Den uldfiber som Smartwool anvender i undertøjet føles utrolig komfortabel mod huden og samtidig præsterer den en meget effektiv og velfungerende fugttransport. Fra naturens side har uld den fine egenskab, at den er antibakteriel. Du kan derfor bruge din Smartwool trøje i dagevis uden den kommer til at lugte af sved. Uldens unikke evne til at neutralisere dårligt lugt er alle andre tekstilmaterialer overlegen, da den indeholder keratin protein, som neutraliserer bakterier.

Smartwool er kort og godt velegnet til alt udeliv. Det er nemt at sige; prøv det !  Vi er mange her i butikken som har brugt Smartwool igennem mange år og det er virkelig noget beklædning man bliver afhængig af.

Materiale: 100% merino uld

Farve: Sort

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...