Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Skjern å Spinner - FC Spinner Upstream - Sort/Fl. orange

Varenr.: 151330
Special spinner til Skjern å som er monteret med en aftagelig krog som i størrelse overholder reglerne for Skjernå.
89,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

FC Upstream Special - Spinner til Skjern å

For at beskytte laksen er der kommet nye krogregler i Skjern å og det giver lystfiskere nogle udfordringer med hensyn til krogvalg og krogstørrelser. 

Heldigvis er drengene bag FC spinneren selv lystfiskere og de har imødekommet udfordringen med en FC Skjern å spinner. Det er en spinner med en Søvik DuraClip Snap svirvel monteret,så du selv kan skifte krogen. Skjern å spinneren er monteret med en stærk trekrog i en størrelse som overholder reglerne for Skjern å

Upstream spinneren

Denne type har et større blad end Downstream modellen dermed kan den lettere fiskes opstrøms, grundet det større blad/bæreevne. 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.