Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Skjern å Spinner - FC Spinner Downstream - Fluo gul/sølv

Varenr.: 151130-36
Special spinner til Skjern å som er monteret med en aftagelig krog som i størrelse overholder reglerne for Skjernå.
89,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

FC Upstream Special - Spinner til Skjern å

For at beskytte laksen er der kommet nye krogregler i Skjern å og det giver lystfiskere nogle udfordringer med hensyn til krogvalg og krogstørrelser. 

Heldigvis er drengene bag FC spinneren selv lystfiskere og de har imødekommet udfordringen med en FC Skjern å spinner. Det er en spinner med en Søvik DuraClip Snap svirvel monteret,så du selv kan skifte krogen. Skjern å spinneren er monteret med en stærk trekrog i en størrelse som overholder reglerne for Skjern å

Downstream spinneren

Downstream spinnerne har alle str 4 blad og er dermed bedre til nedstrøms spin, da den modsat Opstream spinnerens 5ér blad, ikke har så meget opdrift 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.