Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sitka Jetstream Jacket

Varenr.: 980-sjj

Jetstream Jacket er bjergjægerens foretrukkende jakke, der holder dig komfortabel og fokuseret i kølige temperaturer, høje vinde, nedbør og alt imellem. 

3.299,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Sitka Jetstream Jacket

GORE® WINDSTOPPER® Softshell-stoffet er 100% vindtæt for at minimere nedkølingseffekten. Alligevel kan jakken transportere sved ved at danne et mikroklima omkring din krop, der både er varmt og tørt.

Med let-isoleret fugtsugende Micro Grid fleece, er Jetstream Jacket skåret til at passe til din form. Den meget holdbare 4-vejs stretch polyestervæv, som er leddelt, giver fri bevægelse. Hatten på jakken holder hovedet og halsen varm. To lommer med lynlås, to brystlommer med lynlås og en tredje brystlomme til småudstyr så som din afstandsmåler eller GPS-enhed. 

 

Funktioner

- Leddelt stofopdeling
- Hætte
- Fugtsugende Micro Grid Fleece 
- 3 brystlommer og 2 håndlommer

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...