Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Simms Vapor Boot - vadestøvle

Varenr.: 887-1-Simms-02
Lav og let vandre/vadestøvle fra Simms
1.799,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Simms Vapor vadestøvle

Med Simms' Vapor Boot er der ekstra energi til at udforske og udvide dine horisonter.

En rigtig LÆKKER og let vandre/vadestøvle som er lavere i designet. Dens lette og minimalistiske design maksimeres med VaporTread ™ som er en formstøbt 3D fodsål med svangstøtte som flekser efter fodens bevægelser og optimerer komforten samt en formstøbt TPU hælkappe der støtter hælen og giver lateral stabilitet for at mindske træthed og ømme ben efter en hel dags vandring.

Vapor støvlen er med Vibram ® Megagrip gummisål som er overlegen i ujævnt terræn og som samtidig yder maks., når du tilsætter vand i stride strømme. Indersiden er præcisions-foret med glat plys-neopren både for let, at komme i af støvlen samt for at give god støtte og komfort omkring ankelen.

Pleje af dine vadestøvler

Har du brugt støvlerne i saltvand, så rengør og skyl støvlerne grundigt for at forhindre korrosion. Brug en lidt stiv børste til at fjerne støv og snavs.. Vil du være ekstra grundig fjernes snørebånd før rengøring. Der findes speciel støvleshampoo, men er det læderstøvler kan du fint bruge sæbespåner som er pisket op. Til synetstøvler kan du uden problemer anvende et meget mildt opvaskemiddel med lunkent vand. Brug ikke aldrig stærkt sæbe eller rengøringsmidler.

Anbring aldrig våde støvler tæt på en varmekilde (pejs, lejrbål, brændeovn, solrige vindueskarme eller radiator), da dette kan svække klæbestoffer og være årsag til at materialet bliver skørt eller krymper.

Støvler bør tørre på helt naturlig vis og det vil sige lufttørre. Selvom det er fristende, så forsøg at holde støvlerne væk fra solen. Støvlerne tørrer hurtigere, når den er placeret på hovedet. Hvis du vil have fugten hurtigere ud af støvlen kan du stoppe dem med avispair. Husk blot at skifte papiret hver time.

Hvis du opdager mug på dine støvler, kan du pensle det med en blanding af 80% vand og 20% eddike. Opbevar dine støvler et sted, hvor temperaturen er stabil og normal. Opbevar ikke fodtøj på lofter, garager, bagagerum eller uventilerede rum. 

Valg af størrelse

For at finde den helt rigtige størrelse, vælg da din skostørrelse i kolonnerne til højre. Bruger du f.eks en 43 i sko bør du vælge en Simms størrelse 11. Bruger du 45 i sko vælg da str. 13

Simms Wading
Boot Size
Euro
Size
CM
Size
7 39 24
8 40 25
9 41 26
10 42 27
11 43 28
12 44 29
13 45 30
14 46 31
15** 47 32

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...