Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Simms Flyweight Boot - vadestøvle med filtsål

Varenr.: 12632-016

En lav letvægtsstøvle som er lavet til fiskeren der går langt til/eller under fiskeriet. Simms Flyweight er en støvle som er utrolig behagelig at have på, selv om du bevæger dig rundt i kuperet terræn.

1.899,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Simms Flyweight Boot med Vibram sål

En nyhed 2019 fra Simms. En lavere letvægtsstøvle som er lavet til fiskeren der går langt til/eller under fiskeriet. Simms Flyweight er en støvle som er utrolig behagelig at have på, selv om du bevæger dig rundt i kuperet terræn. Vibram® Idrogrip ydersålen griber godt fat i vådt underlag og glatte sten og den er forstærket hvis spikes/pigge skal monteres. De syntetiske materialer er hurtigttørrende, så støvlen aldrig føles tung.

Valg af størrelse

Benytter du almindeligvis fodtøj i str 43 passer du en str 11. Er du størrelse 45, vælg da en str. 13

Egenskaber:

  • lav, letvægt og fremstillet i syntetisk hurtigttørrende materiale
  • Svejset fremfor syet ved alle stresspunkter
  • Speed lace snøresystem
  • Kraftig EVA mellemsål for bedre komfort
  • 4,5mm kraftig Vibram sål
  • 12 mm filtsål

Pleje af dine vadestøvler

Har du brugt støvlerne i saltvand, så rengør og skyl støvlerne grundigt for at forhindre korrosion.
Brug en lidt stiv børste til at fjerne støv og snavs.. Vil du være ekstra grundig fjernes snørebånd før rengøring. Der findes speciel støvleshampoo, men er det læderstøvler kan du fint bruge sæbespåner som er pisket op. Til synetstøvler kan du uden problemer anvende et meget mildt opvaskemiddel med lunkent vand. Brug aldrig stærkt sæbe eller rengøringsmidler.

Anbring aldrig våde støvler tæt på en varmekilde (pejs, lejrbål, brændeovn, solrige vindueskarme eller radiator), da dette kan svække klæbestoffer og være årsag til at materialet bliver skørt eller krymper.

Støvler bør tørre på helt naturlig vis og det vil sige lufttørre. Selvom det er fristende, så forsøg at holde støvlerne væk fra solen. Støvlerne tørrer hurtigere, når den er placeret på hovedet. Hvis du vil have fugten hurtigere ud af støvlen kan du stoppe dem med avispair. Husk blot at skifte papiret hver time.

Hvis du opdager mug på dine støvler, kan du pensle det med en blanding af 80% vand og 20% eddike. Opbevar dine støvler et sted, hvor temperaturen er stabil og normal. Opbevar ikke fodtøj på lofter, garager, bagagerum eller uventilerede rum. 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.