Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Simms Dry Creek Z Sling

Varenr.: 842-Simms-13

Leveringstid: 1-3 dage

2.299,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Simms Dry Creek Z Sling Pack
Sling packs som bæres både foran og på ryggen er ved at være rigtig populære på grund af "Sling" funktionen. Det er ikke nødvendigt at tage rygsækken af. Du flytter simpelthen tasken rundt på kroppen. Hvilende på ryggen under transport for derefter at svinge den om på brystkassen, når du skal have adgang til grejet. Simpelt, men genialt.
Dry Creek er den vandtætte udgave som virkelig kan tåle et vandbombardament 360º rundt. En taske som bringer grejet sikkert i havn uanset vind og vejr.
  Simms' ukuelige Dry Creek ®  Pack er lavet i et uopslideligt 840D TPU-belagt stof med  fuldt vandtætte svejsninger og med en hel vandtæt TIZIP ® lynlås. 
Indvendigt er tasken forsynet med stretch-mesh lommer mens der udvendigt er plads til montering af grej og uundværligt værktøj. For god bærekomfort er skulderstopperne polstrede og bagpanelet/rygstykket i et åndbart materiale.
 
Vægt: 588 gram
Volumen: 12 liter
 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...