Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Simms ColdWeather Shirt Black Plaid #2XL

Varenr.: 147747
999,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

SIMMS COLDWEATHER SHIRT ADMIRAL BLUE

ColdWeather skjorten har været på markedet i hele 6 år og det siger lidt om hvilke kvaliteter skjorten besidder og hvor stor popularitet den har opnået gennem tiden. Og det er også helt ubeskrivelig lækker skjorte som er foret med micro fleece vaffel-for. En varm sag som kan bruges i de kølige årstider. Skjorten er så lun, at du snildt kan bruge den som en trøje eller jakke, når du er ude. Alle de lystfiskere vi møder ved vandet bruger ColdWeather som en allround overdel, når vejret tillader det. Så vi kan faktisk godt kalde ColdWeather skjorten for en fiskejakke også.

Str. S-XXL

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.