Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Shimano Vanford C3000

Varenr.: 167448

A new legend is born


Den nye Vanford er resultatet af mere end et årtis tekniske fremskridt og et væld af tidligere gennemtestede modeller.  Den nye Vanford tester grænserne for teknologi og teknik, der findes i moderne fiskehjul. Læs mere under produktinformation


1.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Shimano Vanford 3000

  

Udveksling: 5.3:1

Linekapacitet: 0.25-210m / 0.30-130m / 0.35-100m

Kuglelejer: 7 + 1

Vægt: 180 gram

A new legend is born

Den nye Vanford er resultatet af mere end et årtis tekniske fremskridt og et væld af tidligere gennemtestede modeller.  Den nye Vanford tester grænserne for teknologi og teknik, der findes i moderne fiskehjul.

Shimano Vanford er bygget på det gennemtestede CI4+ hjulhus for at opnå en lav vægt og samtidig besidde en høj slidstyrke. Hjulet er udstyret med en MagnumLite (MGL) Rotor, der giver op til 48% mindre rotations enerti end traditionelle rotorkonstruktioner for hurtig reaktion i kritiske situationer.

 Shimano Vanford er udstyret med Shimano's koldsmedede HAGANE Gear og mange af Shimanos førsteklasses teknologier for maksimal performance og mange års holdbarhed. Vanfords SilentDrive- og MicroModule Gear II-teknologier løfter hjulet rotationsydelse til et nyt niveau. Super ”smooth” og med reduceret vibration som gevinst.

 Vanford byder ydermere på ”Long Stroke Spool” teknologi for at give dig længere kast, da linen lettere forlader spolen under kast og samtidig lægger linen sig bedre på spolen under indspinning

Shimanos geniale X-Protect-teknologi og vandkanals-konstruktion afviser effektivt vand i hjulet. Specielt i salte miljøer vigtigt at holde hjulets bankede hjerte isoleret mod vandindtrængen.

Shimano udtaler stolt om Vanford  ”A legend is born” og vi må give dem helt ret. Hold da op det hjul kører fabelagtigt godt. Få den i hænderne og mærk fremtidens fiskehjul

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.