Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Shimano Twin Power C3000FD

Varenr.: 321654879

Twin Power - et navn som forlængst har manifesteret sit navn blandt verdens sportsfiskere. Twin Power er ikke kun et gudesmukt hjul som skal ses, det kører også helt fænomenalt. Den har hele 9 kuglelejer som alle er med afskærmninger på begge sider for at minimere indtrængen af salt og snavs. Hjulet er desuden med X-protect - et labyrintsystem som gør hjulene meget vandafvisende. Læs mere under produktinformationen..
3.099,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

The new Twin Power is all about smoothness and durability

Twin Power - et navn som forlængst har manifesteret sit navn blandt verdens sportsfiskere. Twinpower er ikke kun et gudesmukt hjul som skal ses, det kører helt fænomenalt. Den har 9 kuglelejer med afskærmninger på begge sider for at minimere indtrængen af salt og snavs. Hjulet er med X-protect  - et labyrintsystem som gør hjulene meget vandafvisende.

Hagane gear

Med forbløffende styrke og holdbarhed er HAGANE Gear kernen i hjulet. Shimano giver dig ved hjælp af avancerede teknologier den langvarige glathed og glæde, du føler, som første gang du prøver hjulet. Der er intet skærearbejde på tandhjulets tænder. I stedet beregnes hele overfladen i detaljer med et specielt 3D-design og derefter dannes tandhjulet af Shimanos koldsmednings-teknologi. Resultatet gør at tandhjulet bliver ekstrem modstandsdygtig. Det er resultatet af ​​Shimanos uudtømmelige stræben efter styrke, holdbarhed og kraft i smedet metal og det er det grundlæggende koncept for nutidens Shimano-hjul.

Titanium Coated spolekant og X-Ship. 

X-Ship giver forbedret gearholdbarhed. Ved at understøtte tandhjulsgearet i begge ender med lejer, kører tandhjulsgearet helt præcist med drivgearet. Dette betyder, at gearene forbliver i samme position under de tungeste belastninger. Den ekstra fordel er, at friktion mellem spoleaksel og gear elimineres. Dette forbedrer hjulets ydeevne.

Silent Drive

Fra det grundlæggende helkropsdesign til de mest indviklede dele af drivværket, inklusive drivgear, ormaksel, ormakselstift og ormakseludstyr, er hvert stykke blevet nøje gennemgået, og de mindste frigangshuller og slør er elimineret til det højeste tolerancer. Kort sagt, Silent Drive eliminerer støj og vibrationer i hele hjulet  grundet et redesign af de mekaniske dele og det erhelt ned til  til mikro-tolerance niveauer.

  • Ekstraspole: nej

  • Line kapacitet, standard spole med nylon 130 meter 0,30 mm

  • Gearing 5,3:1

  • Indspinning pr. omgang 78 cm

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.