Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Shimano Stella 4000 FJ

Varenr.: 140774
Super solidt og et hårdfør hjul der kører som en drøm. Et hjul der med garanti leverer maksimal fiskeglæde fra allerførste fisketur

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 5.099,00 kr

Special Price 4.589,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Shimano Stella 4000FJ

Det nye Shimano FJ er Shimano's svar på en "Rolls Royce" indenfor fiskehjul. Hjulet indeholder alle de nyeste af Shimano's teknologier, bla. X-protect som giver en fantastisk beskyttelse af hjulets indre. X-protect teknologien holder alt snavs, vand, og salt ude, hvilket giver et fantastisk holdbart og solidt hjul. 

Hjulet kører så let som en fjer, og har ikke skyggen af slør i håndtaget. Shimano Stella FJ lever op til alle de kriterier som et hjul skal leve op til, og mere til. Med sin utrolig lette vægt og sit gennemførte design, er det et hjul der kan få en hver lystfisker til at savle. Det er kort sagt, det bedste af det bedste. 

Udveksling: 5.3:1

Linekapacitet:  260 meter - 0,25 mm

Kuglelejer: 12 S-ARB

Vægt: 255 gr.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...