Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Seeland Skeet Light Vest

Varenr.: 120200228

Skeet light-vesten minder om den klassiske Skeet-vest, men er udført i et lettere og mere fleksibelt materiale, som giver dig stor bevægelsesfrihed. Du bemærker knapt nok, at du har den på. Her får du en gennemtænkt, letvægts skydevest, der er blevet udviklet i et tæt samarbejde med professionelle flugtskytter.


599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Store dele af den indvendige og udvendige del af vesten er lavet i fint mesh-stof, hvilket gør den ultralet, luftig og behagelig at have på, selv på meget varme sommerdage. Der er stretchpaneler ved siderne af ryggen, som giver dig stor fleksibilitet og bevægelsesfrihed. Foran har den to store, rummelige patronlommer. Bagpå har den en stor åben harelomme og en praktisk strop, du kan hænge dine høreværn i. Derudover er stoffet tykkere ved skuldrene og brystet, som giver støtte ved serier af skud. Med Skeet light-vesten har du en praktisk skydevest med en række velovervejede detaljer, som vil komme dig til gode, hvad enten du dyrker flugtskydning på professionelt plan, træner simuleret jagtskydning eller holder din skydning ved lige på skydebanen. Den egner sig også til fuglejagt, da stoffet er i Seelands traditionelle grønne jagtfarve.

 

Egenskaber

- Store forlommer
- Harelomme
- Strop til ørevarmere
- Forstærkning på skuldrene
- Letvægt

 

Overordnet materiale: 88% polyester/12% bomuld, let kanvas

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.